Založ si blog

Kukan skritizoval Kotlebu za jeho list Janukovyčovi.

Nechcem sa vyjadrovať ku obsahu listu napísaný Kotlebom, ale ku  Kukanovi a iným. 

Som znechutený a pýtam sa:  Akým právom  kritizuje iných , keď ako poslanec európskeho parlamentu a bývalý minister zahraničia hlása iba  jednostranné hľadisko Ameriky a EÚ.

 

1, Píše,  že by bolo potrebné  radšej   podporovať  demonštrantov na Ukrajine. 

   Prečo to nehlásal  aj o Turecku, keď ľudia protestovali proti Erdoganovi a policajti bili

   ľudí ako žito. To isté v Amerike – Occupy Wall Street,  kde bolo zatknutých okolo

   700 mladých ľudí a polícia ich tiež mlátila, ako aj v ďalších krajinách (Grécko, Francúzsko,

   Taliansko, Španielsko a pod).  

   Prečo vtedy Kukan  nevyjadroval verejne protestujúcim svoju solidaritu.

2, Prečo nepovie že na Ukrajine protestuje  z celého národa  menej ako 1%.    Prečo nehovorí

    aj o iných názoroch Ukrajincov, ktorých je s najväčšou  pravdepodobnosťou viacej.

3, Chce, aby vláda Ukrajiny v žiadnom prípade nezakázala demonštrácie a rešpektovala vôľu 

    demonštrantov. Prečo  Erdoganovú vládu a iné vlády, ktorá  boli  proti slobode prejavu a 

    zhromažďovania   verejne  neodsúdi a nežiada pre nich udeliť sankcie.

 

Nechcem sa ďalej rozpisovať,  preto zhrniem svoje pocity.

 

Bývalý minister zahraničia a Europoslanec Kukan (a kopec iných), by mala  byť osoba  s priamym charakterom, rovnako pravdivý ku situácii či  Rusku, Amerike, EÚ alebo inde. 

Kukan tiež súhlasil s bombardovaním  Slovanského Srbska. Krv nevinných ide aj na jeho ksicht.   Kukan  otvorene nekritizuje  Ameriku za jej odporné odpočúvanie osôb a tým porušovania demokracie a slobody.  Kukan ako člen strany SDKÚ nevystupoval proti rozkrádaniu a sprivatizovaniu  majetku našich dedov a  otcov.

Nebudem ďalej písať o Kukanovi a jemu podobných, lebo by toho bolo  veľa.

A tak ako občan SR pociťujem zármutok a hnus, že do politiky a europarlamentu sa dostávajú ľudia veľmi jednostranný a pokrytecký. Ľudia ktorých osudy iných vôbec nezaujímajú, ale slúžiac záujmom mocných sveta hlásajú len to čo chcú počuť.

Kde sa vytratila ich sila mladosti, keď možno chceli bojovať za čistú pravdu. A teraz už finančne zazobaní kľučkujú, klamú a  zavádzajú. Vlastne porobujú  tento svet.

Tak čo sa stalo s tými ľuďmi, ktorý v mene svojej krátkej slávy  dokážu klamať, zamlčovať a hlásať len jednostranný pohľad.

Aké utrpenie(Irak, Líbia, Sýria apd), by museli ešte vidieť, aby zaujali postoj voči oligarchom, aby sa zmenila ich   suchá  myseľ a zabednené srdce.

Ako občan som znechutený a mám pocit bezmocnosti a  výsmechu zla, keď vidím ako takýto ľudia sa dostávajú na vysoké posty, na  posty určené pre lepších ako som Ja, alebo aj Ty, ale určite nie pre ľudí  farizejských, ktorý tvrdiac len jeden jediný postoj sa stávajú v podstate len   vojnovými  štváčmi  kričiac,  to on je vinný to on iba on.

Americká dobiedzavá žlč

23.04.2014

Americká dobiedzavá žlč. Ako občan Slovenska , nesúhlasím s vyjadrením šéfa Slovenskej diplomacie Miroslava Lajčáka na stretnutí s Kanadským premiérom: že ak Únia prijme rozhodnutie o sankcií voči Rusku, tak Slovensko sankcie rozhodne podporí.Ako sa opovážuje p. Lajčák hovoriť za Slovenský národ takéto závažné skutočnosti, ktoré silne poškodia [...]

Huncovce a Krym

23.03.2014

Huncovce a Krym Nebudem sa dlho rozpisovať, ale nedá mi povedať. Slovensko má zbytočný problém s Krymom. Je ďaleko viac ako 1000 km, žiadne násilie, vykonané referendum a pripojenie opäť k Rusku ako aj predtým pred nedávnymi rokmi. Veľa kriku politikov a politológov a blbých úvah ako Rusko potrestať za to, že ĺudia na Kryme sa chceli pripojiť k Rusku po tom , [...]

8 rokov – je vrah? Tak čo to má znamenať?

13.11.2013

8 rokov – je vrah? Tak čo to má znamenať? Za kopnutie do kolena dostal mladý človek 8 rokov natvrdo. Skoro ako úkladný vrah. Spamätajte sa politici, sudcovia, obhajcovia a všetci kompetentní! Mám pocit že sudcovia sú pliagou národa so svojou bezcharakternosťou a ľubovôľou. Mám pocit že súdy neslúžia ich skutočnému mandátu. Mám [...]

vojna na Ukrajine

ONLINE: Michel: Aby bol v Európe mier, musí sa pripraviť na vojnu. Volá po vojnovej ekonomike

19.03.2024 06:15

Ak nebude reakcia EÚ správna a neposkytne Ukrajine dostatočnú podporu, aby zastavila Rusko, budeme ďalší na rade, tvrdí šéf Európskej rady Michel.

Putin

Putinov triumf odobrili hostia z AfD. Ako ruské voľby "monitorovali" extrémisti z Nemecka

19.03.2024 06:00

Aby prezidentským voľbám dodal zdanie legitimity, Putin si ako pozorovateľov pozval poslancov nemeckej strany AfD.

Grasalkovičov palác, Prezidentský palác

ANKETA: Osem kandidátov na prezidenta odpovedalo na 19 otázok. Tu sú všetky odpovede

19.03.2024 06:00

Do ankety sa zapojilo osem z desiatich kandidátov. Líder SNS Andrej Danko sa v pondelok doobeda kandidatúry vzdal v prospech Štefana Harabina. Milan Náhlik a Štefan Harabin do uzávierky neodpovedali.

anketa kandidati-kolaz

Veľká prezidentská anketa: Aké majú plány so Slovenskom a čo odkazujú mladým? Kandidáti odpovedali aj na to, kde budú bývať alebo či využijú vládny špeciál súkromne

19.03.2024 06:00

Kandidáti pre Pravdu opísali svoju víziu, predstavu o tom, aký má byť prezident a odpovedali na 19 kľúčových hodnotových otázok.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 49
Celková čítanosť: 313796x
Priemerná čítanosť článkov: 6404x

Autor blogu

Kategórie