Politické ksichti, lekári a občania

3. decembra 2011, luky, Nezaradené

Politické ksichti,  lekári  a  občania.

 

Občania sa hnevajú na lekárov,  lebo chcú väčší plat.  A väčšina občanov závidí a závidí, tak  na lekárov nadáva, koľko sa do lekárov len zmestí.

Ako dobre občania, len nadávajte na lekárov, len si vybite emócie, len zúrte že majú väčší plat a ešte chcú väčší. Ideálne by bolo, že by Ste lekárov na verejnosti pohanili, alebo azda aj zbili. Nech im tak treba.

 

A blbci  sú to možno aj schopný  urobiť.

 

Netvrdím, že nemajú chyby, ale kto ich nemá.

 

Ale trocha múdrejší občan vie  –  príčina je niekde celkom inde.

 

Veď predsa politici predali všetko čo malo cenu a zdravotníctvo je v kolapse.

Veď mnohí súkromní  vlastníci lekárni sa stali milionármi, (na úkor zdravotníctva) a umožnili im to opäť politici.

Veď predražené  nákupy lekárskych prístrojov, zariadení nemocníc, pochybné verejné. obstarávania atď, atď – to majú na svedomí opäť politici, lebo menujú na posty  verné kádre.

Veď keď je zle tak politici a členovia vlády sa  nechajú   operovať v Rakúska, Nemecku, alebo aj inde.   Myslíte, že im až tak  záleží na Vás občanoch.  Nerobte si veľké ilúzie.

Veď treba  nenávisť  upriamiť na lekárov a nie na politikov  (ktorý všetko síce  zbabrali), lebo sa aspoň zabudne na ich  nenásytnosť, túžbu  po moci a peniazoch, otupenú  ľahostajnosť a ignorovanie  občanov.

Veď len  opätovne zvoľte, staré politické ksichti,  však oni Váš hnev opätovne niekam nasmerujú .

Veď vždy budete mať potom občania malé platy a ešte časom menšie. A budete ešte viac  závidieť a tým budete ešte viac ovládateľný.  Lebo Ste nič nepochopili.

 

Len zvoľte staré politické ksichti  – moji  milí spoluobčania,  aby bolo ešte horšie.

 

luky