Kočner a média

28. februára 2012, luky, Nezaradené

 Čudujen sa, že média venujú obrovskú pozornosť takému človeku, ako je Kočner alebo  Haščák Jeho vyjadrenia, názory a vierohodnosť,  sú pre mňa i na nízkej úrovni ,  nemám z nich, už na pohľad dobrý pocit..  Toľko kriku okolo jich  vyjadrení. Asi nie je nič dôležitejšie  Však?.

To nič že sme nesebestačný v potravinách. To nič že ľudia trpia a sú neustále zbedačovaní pre Gorili. To nič  že  moji rodičia majú mizerný dôchodok. To nič že sa všetko zdražuje. To nič že sudca svojvolne zakáže vydať knihu proti názoru celého národa.  To nič, že Dzurinda ukázal zadok Rusku a zabránil tým pracovať tisíckam Slovákov  a bozká a bozká vrúcne  zem Ameriky. To nič,  že súhlasil s bombardovaním Slovanov v Srbsku  a v Líbyi. . Tto nič že Mikloš povie, že ak padne Grécko tak sa zničia úspory ľuďom.  Tak ako doparoma viedol túto krajinu –  od desiatich ku piatim. Však blbec by to dokázal lepšie.

Len píšte a vysielajte blbosti novinári a redaktori. Len  oblbujte národ a zavádzajte – najlepšie krimi novinami,  vraždami, prepadnutiami,    násilnosťiami, teplošmi, „nevinnou“ Rolincovou,  neúplnymi a skreslenými správami.

Možno raz pochopíte že aj Vy Ste boli príčinou svojho budúceho nešťastia, nespokojnosti a zbedačovania národa.

luky.