Hrdá(vyvolená) a jej a jej peniaze

9. júna 2012, luky, Nezaradené

Hrdá si peniaze zaslúži. Veď predsa povyhadzovala ľudí z pošty a ušetrila. To nič,  že znepríjemnila život mnohým rodinám. To nič. Veď ona je tá vyvolená. Na nešťastí iných a na pridaní práce ostatným zamestnancom – skoro za  tú istú mzdu ,ona  Hrdá (vyvolená), dostane milióny bývalých slovenských korún. Ona si to zaslúži. Pýtam sa, nemala v pracovnej náplni ako šéfka viesť podnik k lepšej hospodárnosti a efektivite.  Určite áno, tak aké odmeny. Fígeľ, Ty tuším figľuješ. Alebo si myslíš že tie sprostosti naleješ ľudom do hlavy. Síce ušetrila na  úkor iných  podriadených, lebo nič iné ju nenapadlo, ale peniažky, ktoré ona tak hrdo drží v objemnej náruči,  nechce len tak pustiť.

Nezabezpečila lepšie podmienky pre podriadených, ani skvalitnenie a uľahčenie práce, ba ani viac úsmevov pre zamestnancov.

A za to má dostať milióny. Choré, a ešte raz choré. Hrdá ak zoberie peniaze, bude pre mňa iba pažravá a opäť pažravá. A tý čo to dovolili a aj dovolia, vrátane politikov budú pre obyčajných ľudí  totálny blbci. Lebo na úkor pracovníkov pošty,  Hrdá im bude pažravo vyjedať, ešte dlho z ich malého a chudobného taniera.

luky