Založ si blog

Princ Harry – ego monštra

Princ Harry – ego monštra

 

Azda to nie je ani pravda.

Syn kráľovského rodu Harry, bol ako vojak v Afganistane a zabíjal ľudí.

 

Bavilo ho to, pripomínalo mu to Playstation a palce na rukách ma vycvičené a dobré. A tak dokáže rýchlo a včas stisnúť smrtiace strely.  Baví ho aj nebezpečný život na fronte.

 

Nebudem sa dlho rozpisovať , ale poviem svoj názor.

 

Ja byť otcom tohto monštra, ktorý s ľahkosťou zabíja ľudí na cudzom území a ešte sa tým chváli, tak by som mu dal najprv po papuli s dreveným kolom, zaplakal by som, že nie je  v poriadku, dal by som ho vyšetriť na hlavu a nikdy, ale nikdy v živote by som mu nedal žiadnu právomoc. Nikdy!

 

Tento človek,  dokáže s ľahkosťou zabíjať ľudí tak ako figúrky na  playstatione. A ešte sa tým chváli. Len  vojnový štváč  a primitív sa chváli zabíjaním.   Koho reprezentuje?

Azda  kráľovskú ctenú rodinu, ktorá by sa mala starať o blaho národa, ale aj o blaho a mier  na celom  svete.

Kráľovská rodina nesmie mať krv na rukách žiadneho človeka, lebo potom sa jej nedá veriť nikdy a v ničom.  Ona  musí svet milovať, byť mierovým milovníkom , aby sa svet  mohol zmeniť k lepšiemu

 

Veď on Princ zabije každého, koho označia za nepriateľa. Či to bude Arab, Turek, Číňan, Ind, Švéd, Rakúšan,  alebo  aj  Slovák.   Veď jemu  je  to  asi  jedno.   Všetci sme  len  panáčikovia v hre, ktorú on tak rád hrá a cíti sa pri tom ako doma.

 

Ale aj tak  nechápem princíp zabíjania v cudzej zemi. Premiestňovanie z jednej zeme do druhej, aby sa našiel mier . Veď mier je v nás , v našej mysli, v našom nechcení zisku.

Princ zabíjal  preto, aby nezabili iných.

Ale koho – ich vojakov, ktorý si dajú dobrú kávu a chutnú večeru po krvavej masakre. Veď tí čo zabíjajú sú len žalostní posluhovači podrobovania sa, alebo majú zvieracie vedomie.

 

Pýtam sa Kto dovolí zabíjať – BOH, alebo tupé a pyšné ksichti oligarchov, čo chcú zničiť a podmaniť si, hoc aj celý svet.

 

Ľutujem, že Anglicko odchovalo sebavytvorejšie ego  monštra – princa,  čo rád zabíja, bez svedomia, falošnej mysle,  neláskavého srdca,   pýchy a zvrátenej morálky.

 

Tento text pošlem  mailom všetkým  politickým stranám  aj  prezidentovi s  tým,  aby láskavo vedeli môj  názor občana SR,  na  zbabranú výchovu princa ctenej kráľovskej rodiny Anglicka.

 

Nie len kradnúť deti Anglicko, ale aj vychovávať vlastné deti, aby sa dosiahol svetový mier  silou lásky a nie láskou k sile. A už vôbec nie v zabíjaní.

 

Americká dobiedzavá žlč

23.04.2014

Americká dobiedzavá žlč. Ako občan Slovenska , nesúhlasím s vyjadrením šéfa Slovenskej diplomacie Miroslava Lajčáka na stretnutí s Kanadským premiérom: že ak Únia prijme rozhodnutie o sankcií voči Rusku, tak Slovensko sankcie rozhodne podporí.Ako sa opovážuje p. Lajčák hovoriť za Slovenský národ takéto závažné skutočnosti, ktoré silne poškodia [...]

Huncovce a Krym

23.03.2014

Huncovce a Krym Nebudem sa dlho rozpisovať, ale nedá mi povedať. Slovensko má zbytočný problém s Krymom. Je ďaleko viac ako 1000 km, žiadne násilie, vykonané referendum a pripojenie opäť k Rusku ako aj predtým pred nedávnymi rokmi. Veľa kriku politikov a politológov a blbých úvah ako Rusko potrestať za to, že ĺudia na Kryme sa chceli pripojiť k Rusku po tom , [...]

Kukan skritizoval Kotlebu za jeho list Janukovyčovi.

06.02.2014

Nechcem sa vyjadrovať ku obsahu listu napísaný Kotlebom, ale ku Kukanovi a iným. Som znechutený a pýtam sa: Akým právom kritizuje iných , keď ako poslanec európskeho parlamentu a bývalý minister zahraničia hlása iba jednostranné hľadisko Ameriky a EÚ. 1, Píše, že by bolo potrebné radšej podporovať demonštrantov na Ukrajine. Prečo to [...]

medveď

Odstrelom problémového medveďa v L. Mikuláši sa bude zaoberať enviropolícia

23.04.2024 12:55

Občianska iniciatíva My sme les spochybňuje, že pri Liptovskom Mikuláši došlo k usmrteniu správneho medveďa.

Pellegrini

Web ČTK napadli hackeri, vydali správy o zmarenom atentáte na Pellegriniho

23.04.2024 12:36

Udalosťou sa zaoberá česká Bezpečnostná informačná služba a ďalšie úrady.

Russia Ukraine War Struggling Farmer

Zelenskyj umožňuje stíhať veľkých gaunerov. Ministra podozrievajú, že okradol štát o hektáre pôdy

23.04.2024 12:18

Skupina organizovaného zločinu na čele so šéfom vládneho agrorezortu podľa vyšetrovateľov ukradla pozemky v celkovej hodnote 6,85 milióna eur.

Súdna rada

Súdna rada je aktuálne v kompletnom zložení, budúce nominácie nebude komentovať

23.04.2024 12:01

Dvaja z aktuálnych členov súdnej rady, ktorých v minulosti zvolila do funkcie NR SR, však budú túto stredu vypočutí pred ústavnoprávnym výborom.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 49
Celková čítanosť: 314710x
Priemerná čítanosť článkov: 6423x

Autor blogu

Kategórie