Prešovská Mestská hala – Ignoranti, alebo ?

15. októbra 2013, luky, Nezaradené

Prešovská Mestská hala – Ignoranti, alebo ?

 

Celé 2 dni (sobota a nedeľa) bol hlučný ryk brzdiacich a šmýkajúcich áut na betónovej ploche pri Mestskej hale  v  Prešove.  Dva dni nepríjemného hluku a  pachu brzdiacich pneumatík a motorov áut. Dva dni hluku pre občanov bývajúcich na ul. Škultétyho, ul. 17 Novembra,  Pod Kamennou baňou, Kalvárie, Botanickej, Sídliska II, ale aj  širšieho  okolia.  Dva  dni  arogancie  kompetentných.

Dva dni výsmech mnohým občanom Prešova priamo do tváre.   

 

Áno je to tak.  Kto to  dovolil.  Len dva typy ľudí to mohli byť.  Ignoranti a primitívi.

 

 

Ignoranti:

Kašlú na všetko. V záujme seba samého nehľadia na dôsledky svojich činov a už vôbec nie na  občanov.  Vo  svojom záujme a v prípade ziskov neberú ohľad v podstate na nikoho. Vyhovoria sa, že je potrebné a žiadúce prezentovať šport.  Sú pokrytcami a  samého seba sa snažia presvedčiť, že robia dobrú vec. V  kútiku duše vedia,  že škodia občanom a  trepú nezmysli. Dobre vedia, že tento šport ide  na úkor tisícok občanov.  Dobre vedia, že takýto šport  nepatrí do obytnej zóny, ale niekde mimo mesta. Sú nafúknutí so  sebavytvorejšou korunou svojho ega.

 

Primitívi:

Nemajú na to, aby pochopili, že svojou činnosťou a blbými rozhodnutiami znepríjemňujú život tisícom občanom. Nemajú na to, aby pochopili, že pokoj, pohoda a hlavne  ticho  je veľmi dôležitá vec. Tešia sa že desiatky občanov (autičkárov) jasajú nad škrípaním bŕzd, pneumatík a spáleného oleja. Tešia sa s nimi. Nikdy ich neťukne sa zamyslieť nad  tisíckami iných občanov, ktorých tento hluk, ale aj smrad výrazne ruší. Nikdy ich neťukne že u starších občanov vyvolávajú vysokú nervozitu a tým aj poškodzovania ich zdravia. Nikdy na to primitívi neprídu, a už  vôbec, ale vôbec nie na to, že to  nepatrí do obytnej zóny.

 

Kto Ste Vy,  že  Ste povolili,  zorganizovali  a značným hlukom prevyšujúcim prípustné normy hlučnosti  vysoko znepríjemnili oddychové dni pre mnohým občanom Prešova.

Kto Ste ?

Človek rozumný, alebo ignorant, či nedajbože primitív.

Odpovedzte si aj sami.

Ja viem kto Ste.  Človek rozumný byť nemôžte. 

Vaše  skutky jasne vypovedajú  čím Ste v skutočnosti.