Založ si blog

Exekúcia Slovákov a ľahostajnosť štátu

Exekúcia Slovákov a ľahostajnosť štátu.

 

Slováci, ktorí sa v čase svetového futbalového či hokejového šampionátu zaregistrovali na webových stránkach             spoločnosti Online Investments Group, musia platiť 50 EUR, lebo sa im vymáhačská firma BIB services   – tá              pohľadávky prevzala – vyhráža exekúciami. „Vraj ide o 30 000 ľudí.

Pýtam sa:

Ako je možné, že našw zodpovedné rgány nezakročia, aby ochránili Slovákov pred podvodom veľkého rozsahu                        veď podvodom chcú získať až 30 000 x 50 € = 1 500 000 €.. Veď za to im musí hroziť niekoľkoročné väzenie.                     Ako je možné, že vymáhačska firma terorizuje psychicky ľudí a štát sa len tak diva. Ak neoprávnene vymáhajú a                     oni vedia, že je to podvod na Slovákoch, tak štát im musí udeliť vysoku pokutu a všetkým vo firme dať zákaz           podnikania navždy, Toto musí urobiť štát,  predstavitelia vlády a zodpovedné úrady, lebo ich volili ľudia, ktorý                         verili, že ich bude štát so zvolenými politikmi ochraňovať pred podvodníkmi.                                                                       Čo Vy na To politici a zodpovedné úrady. Ak neochránite ľud, tak tu nemáte v budúcnosti čo hľadať.

 

   luky                                                    

                               

 

Americká dobiedzavá žlč

23.04.2014

Americká dobiedzavá žlč. Ako občan Slovenska , nesúhlasím s vyjadrením šéfa Slovenskej diplomacie Miroslava Lajčáka na stretnutí s Kanadským premiérom: že ak Únia prijme rozhodnutie o sankcií voči Rusku, tak Slovensko sankcie rozhodne podporí.Ako sa opovážuje p. Lajčák hovoriť za Slovenský národ takéto závažné skutočnosti, ktoré silne poškodia [...]

Huncovce a Krym

23.03.2014

Huncovce a Krym Nebudem sa dlho rozpisovať, ale nedá mi povedať. Slovensko má zbytočný problém s Krymom. Je ďaleko viac ako 1000 km, žiadne násilie, vykonané referendum a pripojenie opäť k Rusku ako aj predtým pred nedávnymi rokmi. Veľa kriku politikov a politológov a blbých úvah ako Rusko potrestať za to, že ĺudia na Kryme sa chceli pripojiť k Rusku po tom , [...]

Kukan skritizoval Kotlebu za jeho list Janukovyčovi.

06.02.2014

Nechcem sa vyjadrovať ku obsahu listu napísaný Kotlebom, ale ku Kukanovi a iným. Som znechutený a pýtam sa: Akým právom kritizuje iných , keď ako poslanec európskeho parlamentu a bývalý minister zahraničia hlása iba jednostranné hľadisko Ameriky a EÚ. 1, Píše, že by bolo potrebné radšej podporovať demonštrantov na Ukrajine. Prečo to [...]

Európsky parlament / Europarlament /

Opozícia dvakrát prehrala, pred eurovoľbami však Progresívci v prieskumoch dominujú. Zamieša kartami strašenie vojnou a kritika únie?

03.05.2024 06:05

Európske voľby môžu zmeniť politickú mapu v koalícii. Ide o Andreja Danka.

vojna na Ukrajine, energetika, DTEK

ONLINE: Ukrajinci vedia, čo potrebuje ich energetika - Patrioty

03.05.2024 06:00

Ukrajinskí energetici vedia, čo potrebuje ich sektor, ktorý je terčom ruských rakiet. Protiraketové systémy ako je Patriot.

Russia Ukraine War

Utekajú Ukrajinci pred brannou povinnosťou za hranice? Ficova vláda stojí pred otázkou ich návratu do vlasti

03.05.2024 06:00

Ukrajina potrebuje viac bojových posíl v uniformách a potrebuje ich čím skôr

Macocha, tragédia

Prečo skočila žena s dcérkami v náručí do priepasti Macocha? Dôvody letnej tragédie sú známe

03.05.2024 05:50

Bol to nesmierne smutný prípad, keď vlani vybrala mladá žena z kočíka dieťa, druhé držala za ruku a skočila do priepasti.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 49
Celková čítanosť: 315181x
Priemerná čítanosť článkov: 6432x

Autor blogu

Kategórie